You are here

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

En gang om ugen sender Seniorhuset Korsagergård nyhedsbrev på mail. Nyhedsbrevet indeholder information, om alt det der sker i Seniorhuset.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, registrerer vi de oplysninger, du selv indtaster i formularen, indtil du selv afmelder dig eller giver os besked på at gøre det. Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Her kan du læse om, hvordan vi bruger dine data, når du tilmelder dig vores nyhedsbreve.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene igen. Det gør du ved at klikke på 'Frameld nyhedsbrev' i bunden af selve nyhedsbrevet eller ved at opdatere dine oplysninger i felterne herunder og klikke på 'Subscribe'.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her

* indicates required

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbreve, registrerer vi de oplysninger, du selv indtaster i formularen, indtil du selv afmelder dig eller giver os besked på at gøre det. Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af vores nyhedsbrev.

Sidst opdateret 18.06.2019