You are here

Seniorhuset åbner tirsdag den 11. august. 2020

Kære brugere

Jeg håber, at I alle har det godt.

Nu sker det – Seniorhuset genåbner den 11. august 2020 kl. 10.00.

Jeg har fået bekræftet af Sundhedsstyrelsen, at det er forsvarligt, at vi nu åbner Seniorhuset. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at det sker med tilmelding, så vi har kontrol over antallet af brugere på Korsagergård, som i skrivende stund højst må være 100 personer og det vil formentlig være nødvendigt i et stykke tid.

Traditionen tro spiser vi hjemmebagte boller sammen. Arrangementet finder sted i haven, så medbring en jakke eller trøje, hvis det er koldt. Hvis det regner dækker vi op i salen. Du skal huske og tilmelde dig på mail: marr@vallensbaek.dk senest mandag den 10. august kl. 12.00. Hvis der er flere deltagere end vi må være, spiser første hold fra 10.00 – 12.00 og andet hold fra kl. 12.00 – 14.00 Du får ved tilmelding svar på mail, om hvornår du skal komme. Der vil denne dag ikke være tilbud om frokost. Alle aktiviteter opstarter onsdag den 12. august. Hvis du har spørgsmål til nedenstående, vil det være muligt at få svar på åbningsdagen, så du ved hvordan du skal forholde dig.

Generelt vil det være sådan, at du dagen inden du ønsker at bruge Seniorhuset, skal huske at tilmelde dig og oplyse hvilken aktivitet du ønsker at deltage i, så vil personalet og jeg koordinere, at de respektive deltagere bliver inddelt i grupper og få angivet et tidspunkt, hvor de kan benytte lokalet eller tilgå aktiviteten. Dette er formentlig den væsentligste ændring i forhold til, det vi plejer at gøre, men dette er for at sikre, at der er plads til alle og at alle anbefalede forholdsregler kan overholdes.

Ved indgangen til alle rum, vil der være angivet, hvor mange der kan være i rummet samtidigt Det vil derfor altid være vigtigt, at du lige tæller, hvor mange der er i rummet inden du går ind.

 

Følgende forholdsregler skal overholdes:

  • Vi skal holde afstand på 1 meter til hinanden.
  • Vi skal vaske og spritte hænder af.
  • Overflader og kontaktflader skal løbende sprittes af.
  • Hoste og nys skal ske i ærmet.
  • Den fysiske kontakt skal begrænses, det vil sige ingen håndtryk, kindkys eller knus.
  • Vi skal sørge for ekstra grundig rengøring dagligt.
  • Det er vigtigt, at brugere der har symptomer eller er syge ikke møder op.
  • Brugere i øget risiko, skal i samråd med egen læge vurdere om, det er hensigtsmæssigt at deltage i aktiviteter i Seniorhuset.

Det vil være muligt at etablere madordning, med tilmelding, hvor der bliver portionsservering. Der vil eventuelt blive brug for at opdele deltagerne i grupper og at vi spiser på forskellige tidspunkter.

Yoga, gymnastik og andre hold aktiviteter vil indtil videre ikke være muligt i Seniorhuset, balancehold vil muligvis kunne foregå udendørs. Billard og bordtennis kan opstarte – dog i meget små hold, som tildeles tidspunkter, tidspunkterne får du, når du tilmelder dig.

 

Det vil kræve fleksibilitet og hensyntagen at bruge Seniorhuset i forbindelse med at skulle overholde alle anbefalinger og forholdsregler, så alle får plads, men det er jeg sikker på, at vi godt kan løse sammen. Det mest afgørende er, at vi kan mødes, være – og tale sammen – med afstand.

Det er mit ansvar, at alle oplever, at de får plads til at være i Seniorhuset, også selvom det måske ikke bliver i samme omfang, som I plejer, at der bliver gjort rent i henhold til anbefalingerne og at vi er under 100 forsamlet.

Sundhedsstyrelsen anbefaler udelukkende mundbind i forbindelse med offentlig transport i myldretiden og det er derfor ikke et krav at møde med mundbind. Såfremt der sker ændringer, vil I blive orienteret.

Jeg glæder mig usigeligt meget til at se alle, og til at vi åbner Seniorhuset igen.

Med venlig hilsen

Marianne

Kontakt

Sidst opdateret 04.08.2020